Холистичен център SKYMED
Search
Close this search box.

Услуги

Какво предлагаме в SKYMED?

В SKYMED ще получите индивидуален подход към вашето здраве. Нашите специалисти извършват внимателен медицински преглед и диагностика, базирана на новаторски методи и технологии.

Лечебните имплементации включват интравенозни приложения, GANS наночастици, биорезонансна терапия и персонализирани програми за подпомагане на хронични и онкологични заболявания.

През целия процес пациентите се наслаждават на внимателно наблюдение, редовни контролни прегледи и съвети за поддържане на здравословен начин на живот. Нашата цел е да предоставим не само лечение, но и подкрепа и насочване към оптимално физическо и умствено благополучие.

SKYMED - Диагностика
Диагностика
 • Първичен медицински преглед
 • Лабораторни изследвания и анализи
 • Биорезонансна диагностика
SKYMED - Консултация
Консултация
 • Индивидуална консултация с нашите специалисти
 • Обсъждане на вашите здравословни нужди и цели
 • Съвети и насоки за подходящите терапии и програми за вас
SKYMED - Съвети за здравословен начин на живот
Съвети за здравословен начин на живот
 • Хранителни съвети
 • Физическа активност
 • Управление на стреса и психическото здраве
SKYMED - Следене и контрол на пациента
Следене и контрол на пациента
 • Редовни контролни прегледи
 • Изследвания по време на терапията за оценка на напредъка на лечението
SKYMED - Интравенозно лечение
Интравенозно лечение
 • Вливане на физиологични разтвори заредени с GANS наночастици
 • Добавяне на витамини и аминокиселини
SKYMED - Биорезонансна диагностика
Биорегулация и биоенергетика
 • Биорезонансна терапия
 • Терапия с GANS наночастици
SKYMED - Дихателна терапия
Дихателна терапия
 • Спирометрия и анализ на дихателната система
 • Инхалации с наночастици
SKYMED - Специализирани терапии
Специализирани терапии
 • Терапии за хронични заболявания (например, за артрит, автоимунни заболявания)
 • Онкологични терапии

Цени

Първичният преглед и консултация са първите стъпки във вашия път към оптимално здраве и благополучие. Прегледът включва задълбочен анализ на вашето здравословно състояние, като се отделя специално внимание на вашата медицинска история, симптоми и лични цели. Нашите опитни специалисти ще ви предоставят индивидуализирана консултация, където ще се обсъдят вашите нужди, въпроси и очаквания. Този преглед е ключов за определянето на персонализиран план за лечение и грижа, съобразен с вашите здравословни цели и предпочитания.

Биорезонансната диагностика е иновативен и неинвазивен метод за оценка на здравословното състояние, който се предлага като добавка към първичния или вторичния преглед в Холистичен център SKYMED. Чрез използването на специализирано оборудване и технология, биорезонансната диагностика анализира енергийните ви баланси и вътрешни процеси, позволявайки ни да получим цялостна картина за вашето здраве. Този неинвазивен метод може да помогне за откриването на евентуални дисбаланси и дефекти във вашето тяло, което може да бъде полезно за определянето на персонализиран план за лечение.

Вторичният преглед и последващите прегледи са важна част от вашата грижа за здраве в Холистичния център SKYMED. Те представляват възможност за проследяване на вашето здравословно състояние след първичния преглед и/или приема на лечение. По време на вторичния преглед нашите специалисти преглеждат вашето текущо състояние, оценяват резултатите от предишните процедури и прегледи и обсъждат вашето здравословно развитие. Според нуждите ви и здравния ви статус, ви предлагаме персонализиран план за лечение и грижа, както и инструкции за поддържане на здравословен начин на живот. Последващите прегледи представляват възможност за проследяване на ефектите от лечението и/или подхода към грижа, както и за правене на корекции или промени при необходимост.

Вторичната биорезонансна диагностика представлява продължение на първичната биорезонансна диагностика и се извършва като част от последващите прегледи в Холистичен център SKYMED. Тази процедура позволява допълнително анализиране на енергийните баланси и вътрешни процеси в организма, като се наблюдават промени или подобрения във вашето здравословно състояние след предишната диагностика. Чрез използването на специализирано оборудване и технология, вторичната биорезонансна диагностика може да допълни информацията, получена от първичната диагностика и да помогне за проследяване на ефектите от лечението.

Спирометрията е неинвазивна процедура, която се използва за измерване на обема на въздуха, който вие вдишвате и издишвате, както и за оценка на функцията на вашия дихателен път. Чрез тази процедура се измерват различни параметри като обемът на вдишвания въздух, скоростта на въздушния поток и други показатели на дихателната функция. Спирометрията е полезен инструмент за диагностициране и проследяване на различни дихателни заболявания като астма, хронична обструктивна белодробна болест (ХОББ), бронхит и други.

Електрокардиографията (ЕКГ) е стандартен метод за оценка на сърдечната дейност, който използва електроди, прикрепени към кожата на гърдата, ръцете и краката, за да регистрира електрическите сигнали, генерирани от сърдечния мускул. Тези сигнали се записват и анализират, създавайки електрокардиограма, която представлява графично изображение на сърдечната активност. ЕКГ се използва за диагностициране и проследяване на различни сърдечни проблеми като аритмии, инфаркт на миокарда, сърдечна недостатъчност и други.

SKYMED - Работно време
РАБОТНО ВРЕМЕ
Понеделник
09:00 – 18:00
Вторник
09:00 – 18:00​
Сряда
09:00 – 18:00​
Четвъртък
09:00 – 18:00​
Петък
09:00 – 18:00​
Събота
ЗАТВОРЕНО
Неделя
ЗАТВОРЕНО

Безопасни и ефективни методи за благоприятно въздействие върху тялото

В Холистичен център SKYMED сме посветени на предоставянето на безопасни и ефективни методи за поддържане на здравето и благополучието на нашите пациенти.

Често задавани въпроси

В Холистичен център SKYMED предлагаме разнообразие от интегративни терапии и методи, които се фокусират върху подпомагането на естествените процеси за самолечение на организма. Те включват интравенозна терапия със заредени физиологични разтвори с GANS наночастици, дихателна терапия, биорезонансна диагностика, персонализирани хранителни режими, консултации за здравословен начин на живот и други индивидуализирани подходи.

GANS наночастиците са изключително мощен инструмент за подпомагане на естествените процеси за самолечение на организма. Те могат да стимулират регенерацията на клетките, да подобрят циркулацията на кръвта и лимфата, да подпомогнат имунната система и да подобрят общото здравословно състояние.

Интравенозната терапия включва вливане на физиологични разтвори, заредени с GANS наночастици и хранителни добавки директно в кръвоносната система на пациента. Целта й е да достави витамини, минерали и други полезни съставки в организма по по-бърз и ефективен начин, като подобри общото здравословно състояние и подпомогне лечението на различни заболявания.

Холистичното лечение се фокусира не само върху симптомите на заболяването, но и върху цялостното здравословно състояние на пациента, включително физическо, емоционално и духовно ниво. То интегрира различни методи и подходи към здравето, включително алтернативни и комплементарни терапии. Традиционната медицина, от друга страна, се фокусира главно върху лечението на симптомите с използване на фармацевтични препарати и процедури.

От програмата за здраве и благополучие в Холистичен център SKYMED може да очаквате персонализиран подход към вашето здраве и благополучие, подпомагане на естествените процеси за самолечение на организма, подобрение на симптомите на заболявания, подобрение на качеството на живот и подкрепа за постигане на оптимално физическо и емоционално благополучие.

Времето, необходимо за забележими резултати може да варира в зависимост от индивидуалните нужди и състояние на пациента, както и от типа и продължителността на лечението. В много случаи обаче пациентите могат да забележат подобрение в симптомите си в рамките на сравнително кратко време след началото на програмата.

Нашите специалисти и терапевти са висококвалифицирани и опитни професионалисти в различни области на здравеопазването. Те притежават необходимите сертификати и лицензии за извършването на своите дейности и имат дългогодишен опит в прилагането на холистични подходи към здравеопазването.

Процесът на записване за консултация и лечение в Холистичен център SKYMED е лесен и удобен. Можете да се свържете с нас чрез нашия уебсайт или телефонен номер за да уговорите удобен час за вашата първа среща с нашите специалисти. Нашите администратори са на разположение за да ви помогнат с процеса на записване и да отговорят на всички ваши въпроси.