Холистичен център SKYMED

Често задавани въпроси

Добре дошли в секция „Често задавани въпроси“ на Холистичен център SKYMED! Тук ще намерите отговори на най-често задаваните въпроси от нашата общност. Ако имате допълнителни въпроси или нужда от пояснения, не се колебайте да се свържете с нас. Ще се радваме да ви помогнем!

В Холистичен център SKYMED предлагаме разнообразие от интегративни терапии и методи, които се фокусират върху подпомагането на естествените процеси за самолечение на организма. Те включват интравенозна терапия със заредени физиологични разтвори с GANS наночастици, дихателна терапия, биорезонансна диагностика, персонализирани хранителни режими, консултации за здравословен начин на живот и други индивидуализирани подходи.

GANS наночастиците са изключително мощен инструмент за подпомагане на естествените процеси за самолечение на организма. Те могат да стимулират регенерацията на клетките, да подобрят циркулацията на кръвта и лимфата, да подпомогнат имунната система и да подобрят общото здравословно състояние.

Интравенозната терапия включва вливане на физиологични разтвори, заредени с GANS наночастици и хранителни добавки директно в кръвоносната система на пациента. Целта й е да достави витамини, минерали и други полезни съставки в организма по по-бърз и ефективен начин, като подобри общото здравословно състояние и подпомогне лечението на различни заболявания.

Холистичното лечение се фокусира не само върху симптомите на заболяването, но и върху цялостното здравословно състояние на пациента, включително физическо, емоционално и духовно ниво. То интегрира различни методи и подходи към здравето, включително алтернативни и комплементарни терапии. Традиционната медицина, от друга страна, се фокусира главно върху лечението на симптомите с използване на фармацевтични препарати и процедури.

От програмата за здраве и благополучие в Холистичен център SKYMED може да очаквате персонализиран подход към вашето здраве и благополучие, подпомагане на естествените процеси за самолечение на организма, подобрение на симптомите на заболявания, подобрение на качеството на живот и подкрепа за постигане на оптимално физическо и емоционално благополучие.

Времето, необходимо за забележими резултати може да варира в зависимост от индивидуалните нужди и състояние на пациента, както и от типа и продължителността на лечението. В много случаи обаче пациентите могат да забележат подобрение в симптомите си в рамките на сравнително кратко време след началото на програмата.

Нашите специалисти и терапевти са висококвалифицирани и опитни професионалисти в различни области на здравеопазването. Те притежават необходимите сертификати и лицензии за извършването на своите дейности и имат дългогодишен опит в прилагането на холистични подходи към здравеопазването.

Нашите специалисти и терапевти са висококвалифицирани и опитни професионалисти в различни области на здравеопазването. Те притежават необходимите сертификати и лицензии за извършването на своите дейности и имат дългогодишен опит в прилагането на холистични подходи към здравеопазването.

Думичката GANS е абревиатура, която означава „Gas in a Nano Solid State“. Това е форма на материя, която се състои от наночастици, произведени чрез специален процес на електролиза и обработка на вода. Тези наночастици имат различен химически състав и могат да бъдат използвани за различни приложения в науката, медицината и други области.

GANS наночастици могат да се произведат от различни материали, като газове, метали, минерали и растения, и могат да имат различни свойства в зависимост от състава си. Тези наночастици се считат за изключително полезни за здравето и ефективни за лечение на различни заболявания поради техните енергийни и квантови свойства.

Да вземем за пример нашето тяло. То е изградено от множество клетки. За да функционират правилно тези клетки се нуждаят от енергията на различни елементи. Различните клетки използват енергията на различни минерали като калций, магнезий, фосфор, цинк и др. Когато тези клетки не получат нужната енергия се нарушава тяхната функция. Това води до нарушения в биохимичните процеси в тялото в следствие, на което се образуват болести. Благодарение на иновативната плазмена технология, вече можем да контролираме доставката на тези енергии към клетките, без да се налага да приемаме различни храни, добавки или хапчета.

Консумирането на заредена вода с GANS нано частици е иновативен начин да се подобри качеството на водата, която пием и използваме за хидратацията на тялото. Тя предлага нови възможности за поддържане на здравословен начин на живот и подобряване на общото ни благополучие.

Това води до по-пълноценен живот обвързан с по-малко разходи и слага край на разхищението на природните ресурси.

Когато GANS нано частиците се поставят във вода, те взаимодействат с молекулите в нея променяйки техните свойства. Това води до формиране на структурирана и високо енергизирана вода. Тези промени в структурата на водата я правят по-лека, по-плътна и по-активна.

Заредената с GANS нано частици вода има способността да прониква по-ефективно в клетките и тъканите на тялото, като доставя необходимите хранителни вещества и влага. Тя подпомага клетъчните процеси и подобрява общото здравословно състояние.

Като резултат, GANS заредената вода има положителен ефект върху енергията, хидратацията и общото благополучие на организма. Тя представлява естествено средство за поддържане на баланса в организма и оптимално функциониране на клетките.

Тъй като GANS технологията е базирана изцяло на магнитно-гравитационен принцип, GANS материалите са безвредни и нямат странични ефекти, защото клетките в тялото привличат точно толкова енергия, от колкото се нуждаят.

Всеки е чувал че водата има памет. Какво всъщност означава това?

Вече има много проучвания и доказателства за това, че водата притежава свойства, които надхвърлят рамките на чистата химия. Тя има свойството да съхранява информация и ефектът от това се нарича епитаксия. Водата има способността да запазва информацията, независимо дали тя е положителна или отрицателна. Когато водата е подложена на външно въздействие (ток, микровълни, безжичен интернет и др.), тя попива информацията и променя структурата си. Тъй като записва нова информация, водата придобива нови свойства, но химичният и състав остава непроменен. Структурата на водата е много по-важна от химичния състав.

Структурата на водата означава как са организирани нейните молекули. Водните молекули се обединяват в групи, които се наричат клъстери. Учените теоретизират, че тези клъстери работят като клетки от памет от определен вид, в които водата записва цялата история на връзката си със света, сякаш на магнитна лента.

След като се замрази, тя може да се наблюдава под микроскоп, където ще се видят най-различни по форма кристали. Фотографиите направени под микроскоп, показват, че под въздействието на положителни вибрации водата образува красиви ледени кристали, докато негативните влияния, създават хаотични фигури. Японският изследовател Масару Емото от години прави експерименти с водата, като я излага на музика, на реч, на картини, на мисли и думи, написани на хартия и прикрепени към стъклен съд, след което фотографира замразените капчици вода подложени на експеримента и резултатите са удивителни.

Например водата, на която е показан надпис с думата “Любов” (залепен на бутилката или поставен под нея) е със съвършена структура на кристалната решетка. Кристалът на Любовта е с правилна шест-лъчева звезда. От недрата на земята извира идеално структурирана вода, която не е информационно замърсена. В природата, реките и ручеите текат по плавно извити русла и тази вода има красива кристална решетка.

SKYMED енергизирана вода

Но във водопроводната мрежа водата многократно завива под прав ъгъл. След всеки ъгъл нейната структура все повече и повече се разрушава. Кристалите на тази вода са с различна форма, но всички са деформирани. Във водопроводите на градовете водата се движи в затворен цикъл. След химичната обработка и филтри, тя пак се връща в домовете ни, съхранявайки спомена за химикалите. Но още по-лошо е информационното замърсяване на водата при протичането и през тръбите край хиляди домове, от където водата попива цялата негативна енергия, като злоба, завист и стрес. След всичко това, тя вече е енергийно замърсена и не е добре да попадне в организма ни.

Негативно заредена вода

GANS материалите не се консумират! Чрез тях може да зареждате водата, която пиете.

Всичко, което трябва да направите е да поставите бутилчицата с GANS наночастици до/в стъклен или пластмасов съд. Напълнете с вода. Оставете да престои така от 3 до 6 часа (желателно е бутилчицата с наночастици да не се маха от водата). 

GANS нано частиците имат уникална способност да зареждат или енергизират водата, като променят нейната структура и свойства. Това се дължи на тяхната способност да взаимодействат с молекулите във водата и да ги променят в наномащаб.

Когато GANS нано частиците се добавят към водата те привличат и абсорбират енергията от околната среда, като я запазват и пренасят към водата. Това създава водна среда с по-висока енергийна вибрация и заредена с положителни електромагнитни полета.

Как да заредим водата си с GANS

Процесът на зареждане на водата започва веднага след като доближите бутилчицата с GANS до нея. Ние видяхме че в продължение на 24 часа от началото на зареждането, водата изменя структурата си. Това не означава че докато се зарежда водата не може да се консумира. Можете да поставите GANS до вода и да започнете да я консумирате още след 3-тия час.

GANS материалите имат дълъг период на разпад и буквално могат да се използват цял живот. Също така могат да се използват от повече от един човек. Разклащайте бутилчицата веднъж или два пъти в месеца.

Ако водата, която консумирате е годна за деца според възрастта им то тогава отговорът е ДА! Децата могат да консумират вода, която е заредена с GANS нано частици. Не забравяйте, че химичният състав на водата не се променя, променя се само молекулярната й структура.

Не е нужно да се наливате с вода, както правят много хора по препоръките на различни доктори или диетолози. Прекомерното пиене на вода може да създаде голямо налягане в бъбреците и това да причини бъбречна недостатъчност. При нормални обстоятелства може да пиете по колкото ви се пие. Ако използвате водата при настинки, грип или инфекции трябва да пиете по често. Препоръчваме да се пие на всеки 1 час по 100мл. вода.

Не можете да намерите това, което търсите?

Холистичен център SKYMED logo

Получавайте актуална информация от нашите специалисти

Абонирай се и получавай всички новости и известия от ХОЛИСТИЧЕН ЦЕНТЪР SKYLAB